Monday, June 25, 2012

Thank you


Tahdon kiittää sydämeni pohjasta kaikkia teitä Villa Inkerissä viimeisen kahden vuoden aikana vierailleita. Nyt olen kuitenkin valmis tekemään jotain uutta ja erilaista. Mitä se tulee olemaan, sen tiedän vasta myöhemmin. Kerron teille kun on sen aika!

Iso kiitos ja halaus,
Merja

* * * *
I want to thank all you who have visited here in Villa Inkeri in the past two years. Now I am ready to move on to something new and different. What it will be remains to be seen. I will let you know!

Big hug to all of you,
Merja

82 comments:

 1. Suurkiitos itsellesi hienosta työstä! Ikävä tulee! Löysin luoksesi vasta joitakin kuukausia sitten, mutta varmasti käyn vielä usein arkistoja selaamassa. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi ja onnea uusiin koitoksiisi! Senhän me vakivierailijat tiedämme, että mihin ryhdytkin, siitä tulee jotain erityistä. Toivottavasti kuulemme sinusta vielä.

  ReplyDelete
 2. Tää oli kyllä yks kauneimmista blogeista, sun kuvat on aina upeita ja koti niin ihana. Mutta jännityksellä jään odottamaan, mitä uutta keksit. Hyvää se kuitenkin on, sun makuun ja tyyliin voi kyllä luottaa. :)

  ReplyDelete
 3. Oi, joko tämän parissa on kaksi vuotta vierähtänyt? Seurasin jo edellistäkin blogiasi. Kiitos kauniista blogeistasi ja tervehdys taas San Diegosta. Lämmintä ja kaunista täälläkin.
  CalGirl

  ReplyDelete
 4. Kiitos kuuluu Sinulle Merja !

  Miss you already !

  <3

  Patalaiska-Ulla

  ReplyDelete
 5. Samaa pohdin minäkin, joko tässä on kaksi vuotta mennyt? Ihania kuvia ja tunnelmia jää ikävä. Odotan jännityksellä, mitä tuleman pitää. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

  ReplyDelete
 6. Lämmin kiitos sinulle, Merja, kaikista ihanista hetkistä blogisi seurassa. Olen lukenut jo Kortteja Kaliforniasta ja sen jälkeen tätä uutta päivittäin. Sinulla on valokuvaamisen ja kirjoittamisen lahja. Aurinkoista ja lämmintä kesää koko perheellesi!

  ReplyDelete
 7. Kiitos. On ollut ilo vierailla.

  ReplyDelete
 8. Kiitos minunkin puolestani, kauniita kuvia ja ihania hetkiä. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

  ReplyDelete
 9. Kiitos kaikista kauniista hetkistä täällä ♥

  ReplyDelete
 10. kiitos itsellesi! ja onnea tulevaan!

  ReplyDelete
 11. I am looking forward, dear Merja!
  Ich freue mich drauf.

  Liebe Grüße von Ariane.

  ReplyDelete
 12. Ihana apilakuva. Kauniissa ja tunnelmallisessa Villa Inkerissä on ollut tosi mukavaa vierailla, kiitos sinulle ♥ Ja iloista kesää teidän perheelle!

  ReplyDelete
 13. Kiitos myös täältä.. ikävä tulee kauniita kuvia ja kertomuksiasi.

  ReplyDelete
 14. Kiitos ! :) Innokkaasti odotan mitä tapahtuu.

  ReplyDelete
 15. Kiitos itsellesi! Et kai ihan sulje tätä blogia, vaikka et jatkaisikaan? Täällä sielu lepää kauniita kuvia katsellessa.

  ReplyDelete
 16. Ihana lupaus, nähdään siis vielä!

  ReplyDelete
 17. Kiitos itsellesi ilosta ja inspiraatiosta ja ihanista kuvista!
  Uusia tuulia odotellen,
  Sari

  ReplyDelete
 18. Kiitoksin että olen saanut seurailla mukana, jo silloin Kaliforniassa. En tiedä mistä sinne silloin löysin mutta on ollut hyvä löytö. Toivon sinulle ja perheellsei kaikkea hyvää ja kiva taas nähdä mitä uutta tulossa. -Anne

  ReplyDelete
 19. Ihania kesäpäiviä sinulle perheen kanssa, oikein paljon hyviä hetkiä toivon.
  Kiitos blogista ja kaikesta kauniista, mitä täällä on sinulla on ollut, on hyvä kuulla, että jatkat sitten kun on oikea aika.

  ReplyDelete
 20. Kiitos kauniista blogista! Se mitä teet jatkossa tulee varmasti olemaan yhtä mukavaa seurattavaa. Oikein hyvää lomaa ja kesää sinne teille!

  ReplyDelete
 21. Lämpöisin kiitos ja halaus sinulle Merja, että olemme saaneet olla matkassasi ihanaisen blogisi kautta! Olet suonut monia, monia lumon hetkiä upeilla kuvillasi. Jään kaipaamaan, mutta iloitsen samalla uusista askelistasi ja toivon sinulle ja rakkaillesi kaikkea hyvää tulevaan. Voi hyvin!♥

  ReplyDelete
 22. Nautiskelin blogistasi kun asuitte Suomessa jossain tuppukylässä, seurasin matkaanne Kaliforniaan ja nyt oloanne Suomessa. Osaat kuvin ja sanoin napata kiinni fiiliksestä ja välittää sen lukijoillesi. Taito! Kaikkea hyvää ja suuret kiitokset!!!

  ReplyDelete
 23. Voih! Kaikkea hyvää ja kaunista perheellesi toivottelee anonyymi lujkijasi Tampereelta. Osaat niin kauniisti kuvata erilaisia tunnelmia. Jään kaipaamaan blogiasi.

  ReplyDelete
 24. Kiitos ihanasta blogistasi;tästä ja siitä ,mitä kirjoitit Californian aikana,ja kaikkea hyvää jatkoon.Toivottavasti tulet takaisin blogimaailmaan jossain vaiheessa.

  ReplyDelete
 25. Kiitos! Minäkin Kaliforniasta asti elämäänne seurannut, mutta harvemmin kommentoinut. Odotan innolla, mitä uutta keksit!

  ReplyDelete
 26. Iso kiitos elämänläheisestä ja kauniista blogistasi ja aurinkoista kesää!

  ReplyDelete
 27. Kiitos ja onnea ja menestystä projekteillesi!

  Kaunista kesää toivottaa,

  Lempi Sveitsistä

  ReplyDelete
 28. Oi,kiitos itsellesi Merja! Blogisi on ollut yksi lemppareistani,jo se mitä pidit kun asuitte Amerikassa. Vaikka olenkin kovin kehno kommentoimaan,niin aina olen täällä ollut ja huokaillut ja ihastellut kuvillesi. Voih. Tuntuu ihan haikealta..ja itsekkäästi toivon,että palaat pian tänne:) Ihanaa kesän jatkoa teille kaikille,ehkä "nähdään" vielä jossain!

  ReplyDelete
 29. Kiitos niin Vila Inkeristä kuin Kalifornian korteistakin. Mukava tietää, että jotakin jatkoa seuraa. Kaunista kesää sinulle ja perheellesi.

  ReplyDelete
 30. minä anonyymikin olen lukenut jo kalifornian ajoista, satunnaisesti kerran pari kommentoinut. huokaillut vain kauniiden ja seesteisten kuviesi vuoksi. Toivottavasti "tapaamme" pikaisesti, tulee ikävä ihanan pysähtynyttä ja ah ei kaupallista blogiasi.
  Kaikkea hyvää kesäänne toivottaa Lilli

  ReplyDelete
 31. Kiitos itsellesi. Onnea tulevaan.

  ReplyDelete
 32. Silloin on hyvä lopettaa kun siltä tuntuu. Se on oikea päätös itsellesi vaikka meitä harmittaisikin. Kiitos blogistasi!

  ReplyDelete
 33. Kiitos Merja, blogiasi on ollut ihana seurata! Mukavaa lomaa ensin ja uusia seikkailuja sitten! Manne

  ReplyDelete
 34. Uusiin kuviin ja tunnelmiin. Hyvää lomaa!

  ReplyDelete
 35. Tuhat kiitosta tästä kauniista blogista, jota jää kyllä kaipaamaan. Koskaan en mitään ole kai kommentoinut, mutta sitäkin aktiivisemmin seurannut, osaat jotenkin niin hyvin ilmaista kaiken oleellisen kuvin ja sanoin. Kaikkea hyvää!

  Minna

  ReplyDelete
 36. Voi että. Kiitos, kiitos, kiitos. Blogisi, kuten edeltäjänsäkin, on ollut jotenkin tosi tärkeä. Erityisesti kuvat ovat olleet iso inspiraatio. Ja ilman blogia en olisi löytänyt sinua minuakaan kuvaamaan.
  Hyvää kesää ja kuulemiin!

  ReplyDelete
 37. Kiitos blogistasi Merja! Ihania kuviasi ja tunnelmia jään kaipaamaan, mutta ehkä joskus jossakin taas... Kaikkea hyvää toivottelen -ja ikimuistoista matkaa Etelä-Ranskaan!

  Kirsi

  ReplyDelete
 38. Tämä on ollut yksi suosikki blogeistani, joten nyyh! Toivottavasti tapaamme pian, kiitos ihanista kuvista ja tunnelmista!

  ReplyDelete
 39. kiitos minultakin! voikaa hyvin ja hyvää kesää!

  ReplyDelete
 40. Kiitos sinulle, tätä blogiasi jää ikävä. Mutta ymmärrän tunteen ja painin itse saman päätöksen kanssa.

  ReplyDelete
 41. Kiitos siitä kauneudesta, jota kuvasi ovat arkeeni tuoneet! -m

  ReplyDelete
 42. Kiitokset itsellesi ihanista kuvista ja tunnelmista, joita täällä olet jakanut! Ja onnea tulevaan :)

  ReplyDelete
 43. Kiitos ja kaiken hyvän toivotus! Blogisi on kaunis ja lämmin, toivottavasti palaat tavalla tai toisella.

  ReplyDelete
 44. Voi kiitos sinulle.
  On ollut ihanaa saada käydä Villa Inkerissäsi.
  Voi oikein hyvin!

  ReplyDelete
 45. Kiitos kaunis blogista!
  Kaikkea hyvää toivotan!!!

  ReplyDelete
 46. Minakin kiitan vaikka vasta puoli vuotta sitten loysin blogisi! Tapasi kirjoittaa on ollut rauhoittava ja pysahdyttanyt valilla miettimaan asioita. Toivottavasti loydat sen oman juttusi ja mika ikina se sitten onkaan niin olet siihen itse tyytyvainen. Muista niin valia! Ihanaa kesaa toivottaen (talla hektella Suomesta) !!!

  ReplyDelete
 47. Kiitos kuvistasi, sanoistasi ja etenkin väreistäsi!

  ReplyDelete
 48. Kiitos Merja, täällä on ollut hyvä käydä.

  ReplyDelete
 49. Kiitos Merja, täällä on ollut hyvä käydä.

  ReplyDelete
 50. Kiitos sinulle, Merja ! ihana oli vierailla teillä.

  ReplyDelete
 51. Kiitos sinulle, Merja ! on ollut ihana käydä teillä.

  ReplyDelete
 52. Kiitos sinulle :) Olen nauttinut jokaisesta hetkestä ja jään kaipaamaan kovastikin!!
  Elli

  ReplyDelete
 53. Kiitos itsellesi ihanasta blogistasi!

  ReplyDelete
 54. Kiitokset minunkin puolestani ja kaikkea hyvää.

  ReplyDelete
 55. Kiitos elämänmakuisesta ja kuviltaan kauniista blogista. Toivottavasti tuot valokuviasi jollakin toisella tavalla nähtäville. Tee vaikka valokuvakirja! Aurinkoista kesää! Anna-Mari

  ReplyDelete
 56. Minulle riittäisi pelkät kauniit kuvasi, jotka ovat tuoneet kauneutta arkeeni. Kiitos kun sain seurata kuvasatoasi! Voi, jos vielä keksisit jotain uutta, mutta onnea todella paljon elämäänne ja onnea koko perheelle!

  ReplyDelete
 57. Hei hei!

  Kiitos. "Uutta ja erilaista" kärsivällisesti ja odottaen.

  ReplyDelete
 58. Kiitos itsellesi Merja!
  Ihana kesän jatkoa, onnellista matka ja kaikkea hyvää tulevaan.

  ReplyDelete
 59. Kova ikävä jo blogiasi! Kiitos kuvista ja sanoista, jotka jaoit täällä. Ne olivat jokapäiväinen inspiraation ja ilon lähde :)

  ReplyDelete
 60. Kiitos sinulle!

  Blogisi on ollut virkistävä poikkeus muiden kulutuskeskeisempien blogien joukossa, ja ottamasi valokuvat ovat olleet todella kauniita. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

  ReplyDelete
 61. Kiitos sinulle kuluneista vuosista! Toivottavasti vielä tavataan :)

  ReplyDelete
 62. I hope you will let us all know and in english too -
  I don´t speak or write finnish
  I have enjoyed all your fantastic photos and
  loved each word ..
  Blessings from the south of Denmark
  Bolette Gaia ..

  ReplyDelete
 63. Kiitos Merja. Olin ihan haltioissani löytäessäni blogisi, vain muutama kuukausi sitten. Kuvasi ovat olleet kauniita, pysäyttäviä, täynnä rakkautta ja yksinkertaista tapaa osata nauttia hetkestä ja elämästä. Täällä on todella ollut ilo vierailla. Olet tehnyt myös minun arjestani kauniimpaa, ja saanut minut inspiroitumaan ottamaan rohkeasti kamerani esiin. Kaikkea hyvää Villa Inkerille ja teidän perheelle!

  ReplyDelete
 64. Kiitos huippuhienoista kuvista ja tarinoista. Nauttikaa kesästä ja lomasta!

  ReplyDelete
 65. I am looking forward.
  Katerina FF
  Greece

  ReplyDelete
 66. Kiitos ihanasta blogista! Ja onnea & kaikkea hyvää siihen uuteen ja erilaiseen! Toivottavasti saamme nähdä kuviasti jossain muodossa jatkossakin.

  ReplyDelete
 67. Kiitos sinulle! On ollut mukava katsoa kauniita valokuviasi, saat ihmiset niillä hyvälle mielelle! t. Nina

  ReplyDelete
 68. Kiitos inspiroivista kuvista ja tarinoista. Olen pitänyt blogissasi siitä, kuinka kauniisti tallennat arkea, sen pieniä hetkiä sekä löytämiäsi vanhoja aarteita. Blogisi on ollut helmi - ja kuten anonyymi kommentoija edellä sanoi - tervetullut poikkeus kulutuskeskeisten blogien joukossa. Olen lukenut blogiasi puoli vuotta, mutta en ole aiemmin kommentoinut, kritiikkisi "vaikenevia lukijoita" kohtaan sai sisi omatuntoni hieman kolkuttamaan. Tämän vuoksi päätin kommentoida edes nyt. Kiitos ja hyvää kesää! - Pauliina

  ReplyDelete
 69. Onnea uuteen elämänvaiheeseen, mitä se sitten lieneekään ja kiitos entisistä, ihanista kuvista ja Kortteja kaliforniasta blogistasi myös.

  terv. Selma

  ReplyDelete
 70. Voi, petyin kun tulin visiittiin kesken mökkeilyn! Toivottavasti löydän perille - ohjaat perille - sitten kun uusi osoite on sinulle löytynyt. Sivusi ja juttusi ovat olleet mannaa, seesteinen keidas tässä hektisessä maailmassa.

  Kiitos Kalifornian ajasta ja kiitos tästä Villa Inkeri -ajasta. Toivottavasti vielä tapaamme. Sinulle hyvää kesää ja hyvää jatkoa!

  ReplyDelete
 71. Kiitos monista hyväntuulenhetkistä blogiesi parissa, olen seurannut pitkään, liian harvoin kommentoinut. Jään kaipaamaan kauniita kuviasi ja sanojasi ja blogisi tyyliä ja tunnelmaa. Kaikkea hyvää sinulle!

  ReplyDelete
 72. Kiitos sinulle, kun jaoit elämääsi.

  Uutta odotellen.

  ReplyDelete
 73. Uusia, inspiroivia kuvia odotellessa. Hyvää kesää sitä ennen!

  ReplyDelete
 74. Kiitos kaikesta, blogisi on tuonut monta hymyä kasvoilleni ja hyvän mielen.
  Paljon onnea sinulle matkaan, mitä ikinä sitten teetkin.

  ReplyDelete